Mbappé is geruchten zat en komt zelf met reactie: 'FAKE'

Mbappé is geruchten zat en komt zelf met reactie: 'FAKE'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juni 2022 – Kylian Mbappé had het donderdag even gehad met de geruchten over zijn invloed bij Paris Saint-Germain. Sinds hij heeft bijgetekend, gaat het verhaal dat hij daarbij inspraak heeft gekregen over het aanstellen van nieuwe spelers, trainers en de sportief directeur. Na een tweet van SPORTbible besloot hij nu zelf te reageren.

'Kylian Mbappé's bewind bij PSG is begonnen. Hij heeft veertien personen aangewezen die hij deze zomer wil zien vertrekken, onder wie Neymar en Pochettino', zo schreef het Twitterplatform in een inmiddels verwijderde tweet. Dat deze verwijderd is, zal te maken hebben met de reactie van Mbappé zelf. 'FAKE', schreef hij eronder.

Hoewel het een duidelijke reactie betreft, blijft de vraag in hoeverre Mbappé zeggenschap binnen de club heeft gekregen onbeantwoord. Het verhaal dat hij veertien mensen richting de uitgang wilde jagen klopt volgens hem niet, maar het verhaal dat hij mee mag beslissen over de aanstelling van spelers en trainers is niet ontkend of bevestigd.

Reacties

gerelateerd