'Akkoord nabij: transfervrije Pogba grootverdiener bij Juventus'

3 juni 2022, 09:57   Bijgewerkt: 3 juni 2022, 10:19

Juventus wordt zo goed als zeker de nieuwe club van Paul Pogba. Twee dagen nadat zijn vertrek bij Manchester United officieel werd, zou hij een mondeling akkoord hebben bereikt met zijn oude club. De Fransman zou bij het wereldkundig maken van zijn transfer een specifieke datum in gedachten hebben.

Volgens het Engelse Sky Sports is een akkoord echter al heel dichtbij. Mondeling zijn de partijen het na soepel lopende onderhandelingen - na het overlijden van Mino Raiola gevoerd door Rafaela Pimenta - het al eens geworden. Ook Paris Saint-Germain en Real Madrid zouden interesse hebben (gehad) om de middenvelder vast te leggen, maar alles wijst erop dat Juventus zijn nieuwe bestemming wordt. Pogba zou in Turijn een van de best betaalde spelers worden.

Tussen 2012 en 2016 speelde Pogba ook al voor De Oude Dame, waarna hij een recordtransfer maakte naar Manchester. Met een transfersom van 105 miljoen euro werd hij destijds de duurste speler ooit. Op Old Trafford is hij er niet helemaal in geslaagd om die waarde op het veld ook te laten zien. Deze zomer liep zijn contract af, wat betekent dat United ook nog eens niets op die transfer terugverdient.

17 juni

Hoewel een akkoord dus al dichtbij is, lijkt het erop dat de transfer op 17 juni wereldkundig gemaakt zal worden. Dit is althans de verwachting in de Engelse media. Op die dag komt namelijk ook The Pogumentary uit, een documentaire over de Fransman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Benieuwd of hij zichzelf hervindt bij Juve. Ik heb hem de laatste jaren alleen nog maar op 60 a 70% over het veld zien sjokken. Maar ik sluit het zeker niet uit. Pogba leefde bij de nationale ploeg heel vaak op en was daar wel echt goed.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen