'Theo Janssen volgt na vertrek bij Studio Voetbal Dirk Kuyt op'

2 juni 2022, 19:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Theo Janssen stopt als analist bij NOS Studio Voetbal, maar verdwijnt niet van de buis. Rick Romijn, sidekick van De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen, claimt dat de voormalig middenvelder de overstap naar RTL 7 maakt.

Volgens Romijn zal Janssen komend seizoen aanschuiven bij de programmering rond de Champions League. De oud-speler van Ajax, FC Twente en Vitesse komt terecht in een carroussel met onder meer Wesley Sneijder en zal regelmatig aan tafel schuiven bij presentator Humberto Tan. Janssen wordt bij RTL 7 de opvolger van Dirk Kuyt, die volgend seizoen aan het roer staat bij ADO Den Haag.

Het nieuws is nog niet bevestigd door RTL 7, maar dat lijkt slechte een kwestie van tijd. Janssen kondigde eerder deze week zijn vertrek bij de NOS aan, waar hij sinds 2019 vaak aanschoof bij het praatprogramma Studio Voetbal. 'Op naar een nieuwe uitdaging. Binnenkort meer info', zo liet hij op Instagram weten.

Janssen is niet alleen actief als analist, maar werkt ook bij Vitesse als jeugdtrainer. In 2014 zette de linkspoot een punt achter zijn carrière als profvoetballer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wilelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou dan krijgen we een betere analist als die Kuyt want daar werd je echt niet vrolijk van die kon er echt helemaal niks van ,ik denk ook niet dat hij bij ADO de kerst haalt .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen