Supporters VVV keren zich met spandoeken tegen directeur

2 juni 2022, 17:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een groep supporters van VVV-Venlo heeft zich gekeerd tegen Marco Bogers. Met spandoeken maakten de fans donderdagmorgen hun ongenoegen over de algemeen directeur duidelijk.

Supportersgroep Yellow Black Fanatics hing vanochtend twee spandoeken gericht aan Bogers op in de buurt van De Koel. 'Na 15 jaar tijd, plaatsmaken voor een beter beleid', stond op het ene spandoek. 'Marco, fijne vakantie. Enkele reis??', op het andere.

Aanleiding voor de actie is het recente vertrek van hoofdtrainer Jos Luhukay. Hij is alweer de vierde trainer in vier jaar tijd die VVV verlaat. Maurice Steijn, Robert Maaskant en Hans de Koning gingen hem voor. Rick Kruys is de beoogde opvolger van Luhukay in De Koel.

Reactie VVV

VVV heeft donderdagmiddag gereageerd op de protestactie van de supportersgroep. In een statement laat de club weten zich te distantiëren van de actie. 'Onlangs heeft de club tijdens de seizoenafsluiting aangekondigd weer meerdere supportersavonden te organiseren. Op deze avond is er plek voor het stellen van vragen richting de directie', voegt de club daaraan toe.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen