'Ajax komt in zoektocht naar nieuwe doelman uit bij oude bekende'

2 juni 2022, 16:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax wil Jasper Cillessen volgens de Spaanse journalist Julio Insa terughalen naar de Johan Cruijff ArenA. Valencia zou zelfs al een bod van de Amsterdamse club in beraad hebben.

Volgens Insa heeft niet alleen Ajax, maar ook een andere Europese club een bod uitgebracht op Cillessen. De naam van de andere club wordt niet genoemd. De journalist claimt dat één van de twee aanbiedingen zal worden geaccepteerd, wat Ajax kansrijk maakt om een nieuwe samenwerking met Cillessen aan te gaan.

Cillessen was de afgelopen maanden ook in beeld bij PSV, dat net als Ajax op zoek is naar een versterking voor onder de lat. De Eindhovenaren haakten volgens Voetbal International onlangs af omdat zij te veel twijfels over fysieke gesteldheid van de keeper hebben. Cillessen kampte de afgelopen jaren met de nodige blessures.

Hoewel het contract van Cillessen bij Valencia nog één seizoen doorloopt, wijst alles erop dat de doelman volgend seizoen niet meer bij de Spaanse club speelt. Valencia nam Cillessen in de zomer van 2019 over van FC Barcelona, waar hij de stand-in van Marc-André ter Stegen was. De 61-voudig Oranje-international stond tussen 2013 en 2016 eerder onder contract bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker daar laten

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doen! Groeten van een Feyenoord fan 😂😇

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derde kan nog weleens de vraag worden met hoeveel belangstelling er is voor de spelers. Als het halve team weggekocht wordt, gaat derde worden nog lastig zat worden.

Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Reserveer dan maar een bed in de ziekenboeg. En zet in zijn contract dat hij per minuut wordt betaald. Per minuut op het veld wel te verstaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen