Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lukaku en Mané genoemd bij Bayern München: "Ideale oplossing"

Lukaku en Mané genoemd bij Bayern München: "Ideale oplossing"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 juni 2022 – Lothar Matthäus vindt dat Bayern München vol moet inzetten op Romelu Lukaku en Sadio Mané. Hij ziet de twee spelers uit de Premier League als ideale vervangers voor Robert Lewandowski en Serge Gnabry. Het duo wordt aan meerdere clubs gelinkt en heeft nog een kortlopend contract dat nog maar een jaar doorloopt.

Wil de Duitse topclub nog iets aan het duo verdienen, dan moet dat deze zomer gebeuren. Van Lewandowski is al duidelijk dat hij weg wil. Onlangs liet hij zelfs weten dat 'de Bayern-periode voorbij is' voor hem. FC Barcelona zou de doelpuntenmachine graag op willen pikken. Matthäus snapt wel dat de Pool na acht succesvolle jaren toe is aan een nieuwe uitdaging, vertelt hij aan BILD. "Ik zat in 1991 in dezelfde situatie bij Internazionale, maar ik mocht niet weg. Daardoor beleefde ik daarna geen succesvol seizoen."

Volgens de Duitse recordinternational is een vertrek van de Pool deels de schuld van Bayern. "Ze hebben heel lang geweest om over zijn toekomst te praten. Dat is niet stijlvol richting Robert", aldus Matthäus, die dus wel een idee heeft voor een mogelijke opvolger. Hij zou Lukaku oppikken bij Chelsea. De spits is daar allesbehalve gelukkig door zijn moeizame relatie met Thomas Tuchel. Daarnaast zou hij Mané dus oppikken als vervanger van Gnabry, die op het verlanglijstje van Real Madrid staat.

"Met die twee spelers heb je kwaliteit en uitstraling. Met zo'n aanval hoeft Bayern voor niemand bang te zijn. Mané is heel veelzijdig en geen enkele verdediger houdt ervan om tegen Lukaku te spelen", aldus Matthäus. "Ik weet dat ze beiden dertig zijn en weinig doorverkoopwaarde hebben, maar het zou een ideale oplossing voor de komende jaren zijn."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd