Senesi-transfer op komst? Geïnteresseerd Sevilla verkoopt verdediger

1 juni 2022, 20:42

De kans bestaat dat Marcos Senesi zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. Sevilla, dat al langer in verband wordt gebracht met de Argentijnse mandekker, heeft het vertrek van verdediger Diego Carlos. Hij maakt de overstap naar de Premier League, waar hij voor Aston Villa gaat spelen.

Afgelopen week bereikten de clubs al een akkoord over de Braziliaan. Hij speelde dit seizoen 34 wedstrijden in La liga, waarin hij goed was voor drie doelpunten. Door voetbalkenners wordt hij gezien als de beste verdediger van het jaar in de Spaanse competitie. Aston Villa slaat een grote slag, waar eerder Phillipe Coutinho ook al naar de club uit Birmingham werd gehaald.

Alleen de medische keuring staat een transfer van Diego Carlos nog in de weg. Doorstaat hij die, dan kan Sevila de markt op voor een nieuwe verdediger. Die is mogelijk al gevonden in Rotterdam. Al meerdere transferperiodes worden de club uit Andalusië en Senesi aan elkaar gelinkt. Het Algemeen Dagblad meldt dat er al 'zijdelings geïnformeerd' is door de beleidsbepalers uit Spanje.

Senesi wist in de finale van de Conference League vijftien ballen te onderscheppen. Mede door dat stabiele optreden zou hij de clubs voor het uitzoeken hebben. AS Roma en Internazionale werden in het verleden ook al aan de Argentijn gelinkt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen