Dessers: "Is een van de beste beslissingen uit mijn carrière"

1 juni 2022, 18:36   Bijgewerkt: 1 juni 2022, 20:09

Feyenoord heeft officieel naar buiten gebracht dat Cyriel Dessers niet terugkeert bij Feyenoord. De Rotterdammers konden hem tot 1 juni voor vier miljoen euro overnemen van KRC Genk, maar de spits en de club konden het niet eens worden over het salaris. Daarom gaan de partijen na een prachtig jaar uit elkaar.

"Ik heb een fantastische tijd bij Feyenoord gehad", vertelt de doelpuntenmaker, die topscorer werd van de Conference League. "Vorig jaar heb ik vlak voor het sluiten van de markt voor deze club gekozen en die beslissing is een van de beste uit mijn carrière geweest. Het hele seizoen was één groot avontuur, waarbij het succes in Europa en de prachtige interactie met het publiek er fier bovenuit steken. Ik koester rugnummer 33 en Feyenoord voor de rest van mijn leven."

Technisch directeur Frank Arnesen kijkt ook terug op een mooi seizoen, waarin Dessers uitgroeide tot basisspeler. "Cyriel heeft precies gedaan waarvoor we hem gehaald hebben: goals scoren en het verschil maken. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het Europees succes dat de club dit jaar geboekt heeft. En ook niet onbelangrijk: hij heeft de harten van het publiek in De Kuip gestolen. We wensen hem daarom alle succes bij het vervolg van zijn voetballoopbaan."

In totaal wist Dessers twintig doelpunten te maken en vier assists te geven. De spits keert in principe terug naar KRC Genk, waar hij nog een tweejarig contract heeft. Of hij daar na de zomerse transferperiode nog steeds speelt, is de vraag. Meerdere clubs zullen hem op de radar hebben na zijn geweldige Europese campagne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen