'Dessers keert niet terug bij Feyenoord: salaris vormt struikelblok'

1 juni 2022, 15:59

Cyriel Dessers keert na een geweldig seizoen niet terug bij Feyenoord. De Rotterdammers en de spits hebben geen akkoord gevonden over het salaris, waardoor er gezocht moet worden naar een nieuwe aanvalsleider.

Vorig jaar kwam de spits op de laatste dag van de transferperiode naar Feyenoord als huurling. Technisch directeur Frank Arnesen wist daarbij een koopoptie te bedingen voor vier miljoen euro. Een hoog bedrag, maar de Rotterdammers wilden dat wel betalen. Dessers bewees een doelpuntenmachine te zijn. Vooral in de Conference League toonde hij zijn klasse met tien goals, waardoor hij een groot aandeel had in de finaleplaats.

De supporters liepen met hem weg en begonnen zelfs een inzamelingsactie om hem in De Kuip te houden. Uiteindelijk wilde Feyenoord de gelimiteerde afkoopsom ook betalen, maar de partijen konden elkaar niet vinden tijdens de onderhandelingen over het salaris. Dat meldt Voetbal International. De spits keert daardoor terug bij KRC Genk, waar zijn contract nog twee seizoenen doorloopt. Of hij daar blijft, is de vraag. Meerdere clubs zullen interesse hebben na zijn goede jaar.

Danilo

Feyenoord haalde eerder Danilo al transfervrij naar de Kuip. Hij maakte de overstap van Ajax. De Rotterdammers zullen nu nog een aanvaller moeten halen, aangezien niet alleen Dessers vertrekt. Bryan Linssen staat op het punt om een Aziatisch avontuur aan te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Stijn040
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus Feyenoord houdt wel van Dessers, maar Dessers toch niet genoeg van Feyenoord...

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord en hij hebben elkaar dit seizoen veel gebracht. Zijn management heeft natuurlijk al lang contacten met clubs die veel meer salaris kunnen betalen. Dus wel begrijpelijk en ook jammer dat hij ervoor kiest om niet te blijven.

Stijn040
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je zo'n status hebt bij een club als feyenoord, zo op handen wordt gedragen door het legioen en een salaris kan opstrijken waardoor je als een koning kan leven, waarom zou je dat niet nog een xtra seizoen kunnen opbrengen ipv risico lopen ergens anders op de bank te belanden..

ppcoconutgrove
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

doorschakelen naar Bas Dost en Boadu...

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Graag of niet maar wel jammer . Voor ons maar ook voor hem verwacht ik .

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Werd ook een beetje duur voor een spits die volgend seizoen op de bank plaatsneemt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen