Theo Janssen vertrekt na drie jaar als analist bij Studio Voetbal

1 juni 2022, 13:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Theo Janssen is vanaf het volgende seizoen niet meer te zien als tafelgast bij Studio Voetbal. De analist gaat op zoek naar een andere uitdaging, nadat hij sinds 2019 regelmatig aanschoof bij de wekelijkse talkshow van de NOS.

Dat maakt de oud-voetballer van onder meer Ajax en FC Twente woensdag bekend op Instagram. "'Iedereen bij de NOS en Studio Voetbal, bedankt voor de fijne tijd. Op naar een nieuwe uitdaging", schrijft de 40-jarige Arnhemmer op zijn sociale media. "Binnenkort meer info!"

Wat Janssen vanaf het volgende seizoen gaat doen, is nog onbekend. Naast dat hij regelmatig voor de NOS analyseerde is hij bij Vitesse ook nog actief als jeugdtrainer. Hij combineert verschillende zaken binnen de gehele jeugdopleiding van de Gelderse club met het hoofdtrainerschap bij de Onder 18.

De collega's van de voormalig-profvoetballer laten in de reacties onder zijn bericht weten het jammer te vinden dat Janssen vertrekt bij de NOS. ''Bedankt, Theo! We gaan je missen. Veel succes", schrijft presentator Sjoerd van Ramshorst. "Succes vriend", laat analist Pierre van Hooijdonk weten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen