Schreuder heeft assistent Bogarde niet nodig in technische staf

1 juni 2022, 13:11

Winston Bogarde vertrekt als assisent-trainer bij Ajax. De nieuwe trainer Alfred Schreuder heeft de oud-verdediger niet nodig in zijn nieuwe technische staf. Michael Reiziger mag wel aanblijven als assistent.

Dat meldt De Telegraaf woensdagmiddag. Volgens de ochtendkrant hebben algemeen directeur Edwin van de Sar en financieel directeur Susan Lenderink de vervelende boodschap vorige week in een gesprek met Bogarde medegedeeld. Bogarde werd in maart 2020 toegevoegd aan de staf van Erik ten Hag, waar hij zijn rol naar ieders tevredenheid zou hebben ingevuld.

Toch kiest Schreuder ervoor op geen gebruik te maken van de diensten van Bogarde. Van Van der Sar en Lenderink kreeg Bogarde naar verluidt te horen dat de Amsterdamse club - ondanks zijn doorlopende contract van hem af wil - omdat Schreuder de staf van het eerste wil inkrimpen. Die reden zou bij Bogarde in het verkeerde keelgat zijn geschoten, omdat Mitchell van der Gaag ook al is vertrokken.

Schreuder hoopt Matthias Kaltenbach, waarmee hij eerder mee heeft samegeerkt bij het Duitse Hoffenheim, mee te nemen naar Amsterdam. Kaltenbach ligt echter nog wel vast in Duitsland, waardoor Ajax een transfersom zou moeten betalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen