'Man United opent gesprekken met Barcelona over Frenkie de Jong'

1 juni 2022, 12:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United en FC Barcelona zijn in gesprek over Frenkie de Jong. De nieuwe club van Erik ten Hag heeft de middenvelder al langere tijd in het vizier, maar gaat nu dus echt werk maken van de transfer. Daarmee is nog niet gezegd dat deze er ook zeker zal komen. 

Transferexpert Fabrizio Romano kwam woensdag met het nieuws dat de gesprekken zijn geopend. Een eerste bod van United moet er nog wel komen. De verwachte vraagprijs van Barcelona is 85 miljoen euro. De Engelse club kent de financiële situatie van Barcelona en hoopt daarvan te kunnen profiteren. De kans bestaat namelijk dat Barcelona De Jong moet laten gaan bij een goed bod, om de eigen financiële problemen te verhelpen.

De vraag is of de speler daar zelf trek in heeft. "Of ik gebeld ben? Ik kan daar niets over zeggen, maar het liefst blijf ik gewoon bij Barcelona", zei hij eerder deze week tegen het Algemeen Dagblad. Daar komt bij dat Manchester United zich niet wist te plaatsen voor de Champions League. FC Barcelona slaagde daar ondanks een teleurstellend seizoen wel betrekkelijk eenvoudig in. 

Een akkoord lijkt hoe dan ook nog ver weg. Vooralsnog richt De Jong zich op het Nederlands elftal. Komende vrijdag trapt Oranje in en tegen België de Nations League af. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Barca is toch een zinkend schip. Die zien we nog tientallen jaren geen prijzen pakken.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

United zitten wel goede spelers en geld. Ik zie dat ook nog wel goedkomen. Top 4 komend seizoen en erna misschien meer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen