Flekken over interesse: "Natuurlijk zou Ajax een mooi stapje zijn"

1 juni 2022, 08:42

Mark Flekken zou op serieuze belangstelling kunnen rekenen van Ajax. Gezien het vertrek van André Onana en de leeftijd van Maarten Stekelenburg (39) en Remko Pasveer (38) zijn de Amsterdammers op zoek naar een nieuwe keeper. De 28-jarige Limburger zelf zou voor een dergelijke stap wel open staan.

In gesprek met Trouw kon hij de interesse zelf nog niet bevestigen. "Ik heb zelf geen contact gehad. Mijn zaakwaarnemer wel? Dat zou goed kunnen. Maar ik heb met hem afgesproken dat hij pas contact met mij opneemt als het concreet wordt. Hij regelt verder de dingen. Ik heb nog geen bericht van hem gekregen."

"Natuurlijk zou Ajax een mooi stapje zijn", was het enige dat Flekken verder over de interesse kwijt wilde. "Maar ik wil niet te veel speculeren. Eerst lekker deze interlandperiode doorkomen en dan zien we wel", aldus de doelman die in maart van dit kalenderjaar zijn eerste twee interlands voor Oranje speelde.

Freiburg

Vooralsnog ligt Flekken nog gewoon vast bij SC Freiburg, de club die in de Bundesliga maar net naast een Champions League-ticket greep. "We spelen volgend jaar Europees, ik heb nog een contract en er is geen druk om te veranderen. Ik laat het op me afkomen. Als er niks komt, ga ik lekker verder bij mijn clubje."

Lees ook: 'Ajax komt in zoektocht naar nieuwe doelman uit bij Flekken'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen