BILD: Ajax heeft Werder Bremen-middenvelder Gruev in het vizier

31 mei 2022, 20:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax zou interesse hebben in Werder Bremen-middenvelder Ilia Gruev. De 22-jarige Bulgaarse middenvelder is een van de revelaties dit seizoen bij de 2.Bundesliga-club en heeft zich in de kijker gespeeld van de Amsterdammers en andere Duitse clubs uit de hoogste afdeling.

Dat meldt BILD althans dinsdagavond. Ajax zou belangstelling hebben in de Bulgaar, die dit seizoen doorbrak bij de nummer twee van het tweede niveau in Duitsland. Met zijn 29 optredens in het eerste team van Die Grün-Weißen debuteerde hij nog niet voor de nationale ploeg van Bulgarije, dat hem voor de komende Nations League-wedstrijden eveneens nog niet selecteerde.

Frank Baumann, de huidig ??sportief directeur van Werder Bremen, hoopt de controleur echter te kunnen verleiden tot een langer verblijf. Beide partijen zouden volgens BILD reeds om tafel hebben gezeten om zijn tot in 2023 lopende contract te verlengen. Welk bedrag er eventueel voor hem op tafel moet komen om het nog eenjarige contract af te kopen, is niet bekend.

Lees ook: Mark Flekken verwacht niet naar Ajax te verkassen

Ajax shopte eerder bij Werder Bremen toen het Davy Klaassen terughaalde naar Nederland en is voor komend seizoen op zoek naar extra middenvelders. Ryan Gravenberch gaat zijn transfer naar Bayern München op korte termijn officieel maken, terwijl er ook belangstelling is voor Edson Álvarez. Met de nieuwe trainer Alfred Schreuder en de technische man Klaas-Jan Huntelaar loopt er momenteel veel Duitsland-ervaring rond in de Johan Cruijff Arena. Welke clubs uit de Bundesliga interesse zouden hebben, wordt door het Duitse medium overigens niet gemeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen