Goed of slecht nieuws Bergwijn? Tottenham heeft concurrent binnen

31 mei 2022, 16:53

Steven Bergwijn heeft er een geduchte concurrent bij bij Tottenham Hotspur komend seizoen. De Engelse club heeft Ivan Perisic (33) namelijk transfervrij binnengehengeld. De buitenspeler heeft een verleden met manager Antonio Conte en hij tekent een contract tot en met de zomer van 2024.

Dat heeft Tottenham Hotspur dinsdagmiddag bekend gemaakt, nadat er langere tijd sterke geruchten waren over zijn transfervrije overgang naar de Premier League. Conte is een groot voorstander van Perisic, met wie hij onder meer kampioen van Italië werd bij Internazionale.

Voor Perisic wordt Tottenham Hotspur zijn eerste club in Engeland, waarmee alleen Spanje nog ontbreekt in zijn reportoire van de grote vijf competities van Europa. In Frankrijk (FC Sochaux), Duitsland (Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg) en dus Italië (Internazionale) was hij eerder al actief.

Lees ookGoed nieuws voor Ajax? Bergwijn heeft 'serieuze kans' op vertrek

Perspectief Bergwijn

De komst voor Perisic biedt Bergwijn nog minder sportief perspectief als hij niet mag verkassen. De buitenspeler mocht in de afgelopen winterstop niet weg, maar kwam ook amper aan speeltijd toe, met onder anderen Harry Kane, Lucas Moura, Dejan Kulusevski en Heung-min Son die ook nog voorin rondliepen. Mogelijk betekent de komst van de Kroaat dat Bergwijn alsnog op zoek mag naar een andere club, dan zou deze deal goed nieuws kunnen zijn. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou hup, op naar Ajax.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen