'Schmidt en Italiaanse topclub willen afkoopclausule Götze aftikken'

31 mei 2022, 15:14

Mario Götze kan zijn loopbaan vervolgen in het buitenland. Eerder werd al bekend dat Roger Schmidt de middenvelder dolgraag mee wil nemen naar Benfica, maar er zijn meer clubs in de markt voor zijn handtekening. Ook AC Milan zou namelijk gebruik willen maken van de afkoopclausule in zijn contract.

Götze kan voor een gelimiteerde transfersom van vier tot vijf miljoen euro worden opgepikt in de Eredivisie, zo meldt Sport1. De 63-voudig Duits international is daarmee een interessante optie voor diverse clubs. Kersvers Italiaans kampioen AC Milan heeft daarom dan ook oren naar de komst van de middenvelder, die onder Schmidt vaste basisspeler was bij PSV.

Bij Milan zou Götze zijn ultieme droom kunnen najagen. De middenvelder sprak onlangs uit dat hij nog dolgraag eens de Champions League wilde winnen. AC Milan heeft het sportief na loodzware jaren weer op de rit en zal komend seizoen als groepshoofd in de poulefase van het miljardenbal plaatsnemen.

PSV sprak al uit dat het Götze dolgraag aan boord zou willen houden, maar de vraag is of dat mogelijk is. De middenvelder heeft een goede verstandshouding met Schmidt, die dus naar Portugal verkast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen