Nieuwe opponent in voorbereiding van Ajax en Feyenoord bekend

31 mei 2022, 13:14

Ajax en Feyenoord nemen het in de voorbereiding voorafgaand aan het nieuwe seizoen allebei op tegen Red Bull Salzburg. Dat maakt de club uit Oostenrijk disndag bekend. De Nederlandse clubs zullen in de voorbereiding afreizen naar Oostenrijk voor een ontmoeting met de kampioen.

Ajax en Feyenoord hebben zelf voorlopig nog weinig gedeeld over de voorbereiding, maar inmiddels komt daar via verschillende kanalen steeds meer duidelijkheid over. Zo wist 1908.nl al te melden dat Feyenoord in de eigen Kuip gaat oefenen tegen het Olympique Lyon van Peter Bosz en werd maandag duidelijk dat er ook tegen FC Kopenhagen gespeeld gaat worden.

Bij Ajax was er nog nauwelijks iets bekend over de voorbereiding, maar door Red Bull Salzburg is bekend geworden dat de Amsterdammers de kampioen van Oostenrijk zullen treffen. De club, die met een voorsprong van vijftien punten, kampioen werd in Oostenrijk neemt het op 9 juli in Anif op tegen Feyenoord. Tien dagen later zal de het Ajax van Alfred Schreuder in Saalfelden de volgende tegenstander zijn.

Bij Red Bull Salzburg staan voor Ajax twee oude bekenden onder contract. Rechtsback Rasmus Kristensen en centraler verdediger Maximilian Wöber zijn momenteel actief voor de Oostenrijkers, maar stonden in het verleden ook onder contract in Amsterdam.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen