Frenkie de Jong over Man United: "Liefst blijf ik bij Barça"

31 mei 2022, 12:15

Frenkie de Jong wilde niet teveel kwijt over een mogelijk vertrek bij FC Barcelona. De middenvelder wortd al maanden begeerd door het Manchester United van Erik ten Hag, maar de interesse in zijn diensten is volgens de speler zelf nog niet concreet.

"Als er iets concreet was geweest, had ik dat vast wel gehoord van de clubleiding van Barcelona", zei hij maandagochtend tijdens het persmoment bij het Nederlands elftal tegen het Algemeen Dagblad. "Vroeger was ik nog wel eens onbezonnen als me gevraagd werd naar andere clubs. Die tijd is geweest. Of ik gebeld ben? Ik kan daar niets over zeggen, maar het liefst blijf ik gewoon bij Barcelona.''

Ook De Jong heeft gelezen dat Manchester United miljoenen wil neerleggen voor zijn diensten. "Maar ik heb niets gehoord vanuit de clubleiding, dus ik neem aan dat er niets concreet is, of dat er al een akkoord zou zijn bereikt. Dan heeft het ook niet zoveel zin om me daar druk om te maken." Of hij contact heeft gehad met Erik ten Hag? "Daar kan ik niets over zeggen."

De Jong bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op de Nations League-duels van deze maand. Komende vrijdag wacht de ontmoeting met België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen