Cambuur wil shoppen in Utrecht; Sparta gunt NAC nieuwe toptransfer

31 mei 2022, 08:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Remco Balk kan komende zomer een binnenlandse transfer maken. De buitenspeler van FC Utrecht kan komend seizoen op huurbasis naar SC Cambuur verkassen.De Leeuwarders schreeuwen om aanvallende versterkingen en zien in Balk de juiste man, zo meldt Voetbal International.

Cambuur zwaait deze zomer Issa Kallon, Patrick Joosten en Tamas Kiss uit, waardoor de opties op de flanken beperkt worden. Balk komt bij FC Utrecht niet vaak aan spelen toe. De 21-jarige buitenspeler moest het afgelopen seizoen doen met invalbeurten in de hoofdmacht. Balk, die in 2021 overstapte van FC Groningen naar Utrecht, maakt bij Cambuur hoogstwaarschijnlijk meer kans om in actie te komen.

Olij

Sparta hoopt zich op korte termijn te versterken met Nick Olij. De Rotterdammers hebben zich officieel gemeld bij NAC Breda voor de doelman, die door de nummer veertien van het afgelopen Eredivisie-seizoen wordt gezien als de ideale opvolger van Maduka Okoye. Olij maakte dit seizoen indruk bij de Bredanaars, die enorm teleurstelden in de Keuken Kampioen Divisie.

Desondanks kan NAC opnieuw uitstekende zaken doen op de transfermarkt. De middenmoter van de Eerste Divisie verkocht eerder dit jaar al Ralf Seuntjens en Thom Haye voor fraaie bedragen. Olij kan de derde toptransfer in vijf maanden worden voor NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen