Van Zweden verdedigt ADO-fans na rellen: "Gebeurt overal"

Van Zweden verdedigt ADO-fans na rellen: "Gebeurt overal"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 mei 2022 – John van Zweden heeft met afgrijzen de rellen van afgelopen week tijdens de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Excelsior bekeken. De bekende supporter van de Hagenaars sprong aan tafel bij OP1 echter in de bres voor een groot deel van de achterban.

"Dit is natuurlijk niet iets om trots op te zijn", zei Van Zweden. "Maar het gaat nu allemaal over ADO-fans... Dit zijn een stel idioten die dit doen. Alle fans zaten met groene en gele shirts op de tribunes, die zie je er bij die rellen niet tussen lopen. Dit zijn allemaal van die gasten met zwarte maskertjes, van die labiele personen die de naam van ADO op een godsgruwelijke manier te grabbel gooien."

Volgens Van Zweden is het een groep mensen die de laatste periode vaker negatief het nieuws haalt. "Dit zijn diezelfde idioten als bij de coronademonstraties en zoals bij Feyenoord afgelopen week. ADO krijgt meer aandacht omdat het ADO is. Je zag de meeste mensen keurig teruggaan naar hun plek toen daarom werd gevraagd."

Toch raakt het Van Zweden dat het uit de hand liep. "Daar schaam ik me echt voor, ze zitten in het ADO-stadion. Je bent gewoon niet goed bij je paasei als je dit doet. Alleen gebeurt dit helaas tegenwoordig overal."

Lees ook: Hooligans met stadionverbod en 'doorgesnoven koppen' bij ADO-duel

Reacties

gerelateerd