'Manchester United opent gesprekken met Ajax over Timber'

30 mei 2022, 19:44   Bijgewerkt: 30 mei 2022, 21:13

Manchester United maakt serieus werk van de komst van Jurriën Timber. De gesprekken met Ajax zijn volgens The Guardian inmiddels geopend.

Erik ten Hag wil van Timber een van zijn eerste aankopen als manager van Manchester United maken. Het is geen geheim dat de 52-jarige Nederlandse trainer groot bewonderaar is van de verdediger die ruim twee jaar geleden zijn officiële debuut voor Ajax maakte.

Manchester United zal diep in de buidel moeten tasten om Timber los te weken bij Ajax. Volgens bovengenoemde krant schatten de Amsterdammers de transferwaarde van de verdediger rond de 50 miljoen euro. Timber ligt nog voor twee jaar vast in de Johan Cruijff ArenA, maar bij Ajax hoopt men dat de Oranje-international binnenkort zijn handtekening zet onder een nieuw contract.

Ten Hag wil graag een centrale verdediger aan de selectie van Manchester United toevoegen, maar Timber is niet de enige naam die op het lijstje staat. Pau Torres wordt ook in verband gebracht met een transfer naar Old Trafford. De 25-jarige verdediger van Villarreal heeft in zijn contract een vaste afkoopsom van zestig miljoen euro staan.

Lengte een probleem? Timber bewijst met statistiek ongelijk

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen