Kahn gepikeerd: "Met zulke uitspraken komt Lewandowski nergens"

30 mei 2022, 18:35

Oliver Kahn is niet gediend van de uitspraken die Robert Lewandowski maandag heeft gedaan. De 31-jarige spits baarde opzien door tijdens een persconferentie te zeggen dat hij zichzelf niet meer voor Bayern München ziet spelen. Naar het zich laat aanzien probeert Lewandowski een breuk met zijn werkgever te forceren.

"Ik kan niet verklaren waarom Robert voor deze weg heeft gekozen", aldus Kahn, voorzitter van Bayern München, in gesprek met Sport1. "Met zulke uitspraken kom je nergens. Robert is hier twee keer op rij verkozen tot wereldvoetballer van het jaar. Ik denk dat hij moet weten wat hij bij Bayern heeft. Waardering is geen eenrichtingsverkeer."

Niet eerder sprak Lewandowski zijn vertrekwens zo duidelijk uit als vandaag. "Mijn tijdperk bij Bayern München is voorbij. Ik zie geen mogelijkheid meer om voor deze club te blijven spelen. Een transfer is de beste oplossing. Ik hoop dat ze me niet tegenhouden", sprak de doelpuntenmachine tijdens een persmoment met de nationale ploeg van Polen.

Het lijkt erop dat Lewandowski zijn carrière wil vervolgen bij FC Barcelona. De speler en club worden al geruime tijd in elkaar in verband gebracht en zouden al een akkoord hebben bereikt over een driejarig contract. Om de transfer rond te maken, moet Barça het contract van Lewandowski bij Bayern afkopen. De Duitsers verlangen naar verluidt veertig miljoen voor de spits die nog één jaar vastligt. Barcelona wil vooralsnog niet verder gaan dan 32 miljoen euro.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen