De Jong hoopt op langer verblijf Gakpo: "Zal niet tot 1 september duren"

30 mei 2022, 19:00

John de Jong hoopt vurig dat Cody Gakpo ook komend seizoen in de Eredivisie te bewonderen is. De aanvaller van PSV wordt begeerd door diverse clubs uit de buitenlandse topcompetities. De Jong verwacht snel duidelijkheid te krijgen van de aanvoerder.

"Wij hebben de intentie om de groep bij elkaar te houden. Dus wij willen graag dat Cody hier volgend seizoen nog speelt", aldus technisch directeur De Jong in gesprek met de NOS. "Ik denk zeker dat hij hier nog door kan groeien. Als hij nog een jaar blijft, is dat alleen maar beter voor de club. Daar zetten wij wel op in", geeft de bewindsbepaler.

De Jong verwacht dat Gakpo op korte termijn de knoop doorhakt. Gakpo heeft momenteel nog geen besluit genomen over zijn toekomst. "Het zal niet tot 1 september duren met Cody, ik denk dat hij dat zelf ook niet wil. Begin augustus, dan moet wel het een en ander duidelijk zijn."

Gakpo zomaar laten gaan zal PSV sowieso niet doen. "We leggen hem onze plannen voor. En de supporters hebben hem ook een heel goed gevoel gegeven." Gakpo beleefde een waanzinnig seizoen. De buitenspeler was 22 keer trefzeker en bereidde ook nog eens 15 goals voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen