Bizar bedrag: Man United wil Frenkie bestbetaalde speler maken

30 mei 2022, 12:15

Manchester United is bereid om ver te gaan voor de komst van Frenkie de Jong. De middenvelder staat momenteel onder contract bij FC Barcelona, maar lijkt voor de juiste transfersom te mogen vertrekken. Manchester United wil daarvoor zeer diep in de buidel tasten.

De middenvelder zou wekelijks voor een bedrag van ruim 463.000 euro op de loonlijst komen in Manchester, zo meldt de Daily Star. Dat zou de spelmaker van FC Barcelona jaarlijks een bedrag van ruim 24,1 miljoen euro opleveren. Dat is aanzienlijk hoger dan hij momenteel verdient in Camp Nou, waar hij salaris moest inleveren vanwege de financiële chaos.

Bij Manchester United zou de middenvelder in één klap de bestbetaalde speler van de club worden. Daarmee zou hij giganten als David de Gea, Jadon Sancho, Raphael Varane en Cristiano Ronaldo aftroeven. FC Barcelona hoopt een transfersom van rond de 85 miljoen euro te vangen voor de voormalig Ajacied.

In Amsterdam werkte De Jong succesvol samen met Erik ten Hag, die komend seizoen aan de slag gaat bij Manchester United. Samen bereikten Ten Hag en De Jong in 2019 de halve finale van de Champions League, die uiteindelijk werd gewonnen door Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen