'Toekomst Memphis onduidelijk: Xavi blokkeert transfer'

30 mei 2022, 10:20

Het is nog onduidelijk waar Memphis Depay komend seizoen speelt. De aanvaller van het Nederlands elftal kwam in de tweede seizoenshelft niet vaak in de plannen voor van zijn coach Xavi, maar lijkt desondanks kans te maken op een langer verblijf in Camp Nou.

Memphis wordt begeerd door diverse andere Europese topclubs, waaronder Juventus en Arsenal. Die clubs zouden de aanvaller voor een bedrag van rond de twintig miljoen euro kunnen losweken in Catalonië, maar coach Xavi weigert vooralsnog mee te werken aan een vertrek van de aanvaller. Daarvoor is veel afhankelijk van wat er met Robert Lewandowski gaat gebeuren.

Dat meldt Sport. De Poolse aanvaller staat bovenaan de verlanglijst van de Spaanse topclub, die eerst Lewandowski binnen wil halen voordat het gaat nadenken over een eventueel vertrek van andere aanvallers. Memphis kan bovendien sowieso in Camp Nou blijven: de aanvaller gaat de kans krijgen om zijn tot 2023 lopende contract te verlengen.

Memphis, die dit seizoen twaalf keer scoorde namens FC Barcelona, verdient een relatief laag salaris in Camp Nou. Dat maakt hem voor de financieel geplaagde club een interessante optie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Stijn040
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is op z'n best als ie de baas kan zijn (zoals bij Lyon en PSV)..dat gaat em bij Barcelona zeker niet lukken... beter verkassen lijkt me

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen