Dijkhuizen haalt uit naar ADO: "Betaald voetbal onwaardig"

30 mei 2022, 09:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marinus Dijkhuizen had na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag, die Excelsior promotie bezorgde, geen goed woord over voor het gedrag van de supporters van ADO. Honderden fans kwamen het veld opgerend om de spelers aan te vallen.

Fans kwamen al tijdens de wedstrijd het veld op. "We hebben regelmatig tegen de vierde man gezegd dat we zo niet konden voetballen", zei Dijkhuizen tegen RTV Rijnmond. "Ik ben samen met teammanager Dennis van der Neut als allerlaatste van het veld gegaan, zodat al mijn spelers en stafleden binnen waren. Het scheelde maar een haartje of wij kregen ook nog een klap."

Juist daarom is volgens Dijkhuizen de juiste club naar de Eredivisie gepromoveerd. "Het is heel triest wat er vandaag is gebeurd. Dit is betaald voetbalonwaardig. Alleen daarom is het al goed dat Excelsior promoveert en niet ADO", zei de voormalig aanvaller.

Kort daarvoor leek Dijkhuizen zich neer te moeten leggen bij een nederlaag. ADO stond al vroeg met 3-0 voor, maar gaf het volledig uit handen. "Na de rode kaart (voor Tyrese Asante, red.) was het geloof weer terug. In de play-offs is alles mogelijk. Tijdens de rust heb ik het nog over Go Ahead Eagles-RKC Waalwijk gehad. We hebben vaak genoeg over Sparta-Excelsior gehad. Dit is gewoon bizar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dijhuizen heeft groot gelijk. De juiste zijn door.

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft helemaal gelijk

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen