Kishna eerlijk over toekomst bij ADO: "Ik zie het niet meer zitten"

29 mei 2022, 23:06

Ricardo Kishna zat net als zijn ploeggenoten in zak en as nadat ADO Den Haag promotie naar de Eredivisie misliep. De aanvaller had zich na een dijbeenblessure teruggeknokt om de finale te kunnen spelen, maar stapte na strafschoppen als verliezer van het veld. Na afloop gaf hij bovendien aan dat de kans levensgroot is dat hij zijn laatste wedstrijd voor ADO daarmee gespeeld heeft.

Kishna loopt in Den Haag namelijk uit zijn contract en lijkt niet voornemens om bij te tekenen. "Mede door wat er bij deze club de afgelopen tijd allemaal gebeurd is, zie ik het niet echt meer zitten. Ik had het liever op een andere manier achtergelaten, maar ik ga wel verder kijken, ja", zei hij in gesprek met ESPN.

Enkele jaren geleden koos hij voor ADO om na bijna drie jaar (!) blessureleed zijn plezier in het voetbal terug te vinden. "Het was een bewuste keuze om dat hier te doen. Dit is sinds mijn jeugd mijn club geweest. Ik heb onwijs veel liefde voor de club, altijd gehad en nu nog steeds. Daarom doet het enorm veel pijn dat ik het hier zo moet afsluiten."

Deur op een kiertje

Op de vraag waar zijn volgende avontuur ligt, zette Kishna de deur echter toch weer op een kiertje. "Iedereen mag bellen wat mij betreft. Ook ADO nog. Ik heb het niet helemaal afgesloten, maar er moet wel een hoop veranderen, wil ik hier blijven. Dat ligt niet echt in de lijn der verwachting."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen