'Feyenoord meldt zich opnieuw voor ditmaal transfervrije Bazoer'

29 mei 2022, 14:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopt toch opnieuw op de komst van Riechedly Bazoer (25). De middenvelder annex verdediger stond in de winterstop hoog op het lijstje van de Rotterdammers, maar destijds wilde zijn werkgever Vitesse niet meewerken aan een transfer. Ditmaal is toestemming van de Arnhemmers overbodig, want Bazoer is transfervrij in deze zomer.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl staat Bazoer namelijk op het lijstje van Slot, die het liefst Nederlandse jongens naar Feyenoord wil halen. Feyenoord zou op 'zeer korte termijn' de gesprekken met Bazoer hervatten, omdat hij nog altijd een van de targets is van de finalist van de Conference League-finale. Over de inhoud van die onderhandelingen, kwam nog niets naar buiten.

Lees ookGrote vrees voor toekomst Vitesse: "Zijn ten dode opgeschreven"

Bazoer kon afgelopen winter ook naar PSV, maar zij schakelden uiteindelijk door naar Joey Veerman – die ook serieus in de belangstelling stond van Feyenoord. De zesvoudig international van Oranje speelt bij Vitesse momenteel als centrale verdediger, maar kan ook als middenvelder uit de voeten. Daar komt met het aanstaande vertrek van Guus Til in elk geval een plek vrij, al zal Bazoer normaliter niet als nummer tien in het elftal komen.

Transfer Bazoer

De middenvelder heeft over belangstelling niets te klagen, want naar eigen zeggen zijn er wel tien clubs geïnteresseerd in zijn diensten. Onder anderen AS Roma, Sassuolo, Fiorentina, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, AS Monaco, Lille, Olympique Marseille en Olympique Lyonnais zouden Bazoer ook transfervrij willen presenteren. Hoewel zij meer financiële middelen hebben, gaf de voetballer aan dat geld geen doorslaggevende rol gaat spelen in zijn beslissing. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mwah, of het echt een versterking is..... Hij is maar een bepaalde periode echt goed geweest, daarna heeft hij vooral naast z'n schoenen gelopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen