Ajax-spits Haller en Danjuma bij beste elf van Champions League

29 mei 2022, 12:40

Ajax-spits Sébastien Haller is een van de elf spelers die gekozen is in het Champions League-team van het afgelopen seizoen. De aanvaller maakte in alle groepswedstrijden een doelpunt, elf in totaal en zag alleen Robert Lewandowski en Karim Benzema vaker doeltreffen. Beide aanvallers zijn, net als Nederlander Arnaut Danjuma, ook opgenomen in het team.

Real Madrid is met Thibaut Courtois, die een heldenrol vervulde tijdens de Champions League-finale tegen Liverpool, Eder Militao en Benzema hofleverancier van het elftal met drie spelers. Manchester City (Joao Cancelo en Riyad Mahrez) en Bayern München (Leroy Sané en Lewandowski) leveren elk twee geselecteerde voetballers af.

Van finalist Liverpool is er met Mohamed Salah slechts één uitverkorene, terwijl ook Atlético Madrid (Reinildo) en dus Villarreal (Danjuma) en Ajax (Haller) nog een duit in het zakje doen van geselecteerde spelers. Zeven van de acht topscorers van het miljardenbal zitten in het elftal: uit dat lijstje ontbreekt alleen Christopher Nkunku. Vanuit Paris Saint-Germain is er geen enkele speler gekozen.

Genomineerd team: Courtois; Reinildo, Militao, Joao Cancelo; Sané, Mahrez, Danjuma, Salah; Benzema, Lewandowski, Haller

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen