PSV zet streep door komst Cillessen vanwege fysieke gesteldheid

29 mei 2022, 12:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen (33) wordt niet de nieuwe keeper van PSV. De doelverdediger van Valencia was in Eindhoven in beeld om de nieuwe eerste keuze te worden onder de lat komend seizoen, maar er zijn teveel twijfels over de fysieke gesteldheid van de sluitpost. Daardoor wordt de zoektocht vervolgd.

Dat schrijft Voetbal International zondagmiddag althans. Er waren volgens het weekblad wel gesprekken tussen de Eindhovenaren en zijn huidige werkgever Valencia, maar vanwege de vele blessures die Cillissen de laatste jaren had, ging er door zijn naam reeds een streep. Cillessen was niet de enige speler die in beeld was in La Liga, ook Luuk de Jong stond én staat nog altijd hoog op het wensenlijstje van technisch directeur John de Jong.

Mede door alle blessures kwam Cillessen het afgelopen slechts tot zeventien officiële wedstrijden voor de La Liga-club, waar hij ook soms zijn basisplaats niet meteen terugkreeg op de momenten dat hij wel weer fit was. Bovendien moet er voor hem nog een flinke duit op tafel komen, omdat zijn contract tot 2023 doorloopt en Valencia graag nog een transfersom voor hem wil incasseren. 

Lees ook: Van Nistelrooij slaat met Teze eerste slag met bijeenhouden PSV

Van Crombrugge in beeld bij PSV

Volgens VI is Hendrik Van Crombrugge, de keeper van Anderlecht, wel in beeld om de concurrentiestrijd aan te gaan met Joël Drommel. De goalie die in de vorige zomer overkwam van FC Twente krijgt dus nog wel een nieuwe kans onder Ruud van Nistelrooy, maar zal dat wel moeten doen met een flinke concurrent in de selectie. Recentelijk viel in de Braziliaanse media de naam van Hugo Souza.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen