Fortuna krijgt piepjonge en 'enorm getalenteerde' assistent

Fortuna krijgt piepjonge en 'enorm getalenteerde' assistent

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 mei 2022 – Sjors Ultee (35) krijgt er als jongste hoofdtrainer van de Eredivisie een piepjonge assistent bij. De 28-jarige Jeroen Schepens gaat namelijk de technische staf van Fortuna Sittard versterken, zo maakt de Limburgse club zaterdag via de officiële kanalen bekend.

Fortuna Sittard pikt Schepens op bij VVV-Venlo, waar hij een soortgelijke functie bekleedde. De club en assistent-trainer zijn een contract voor twee seizoenen overeengekomen. "Ik ben blij dat we onze staf hebben kunnen versterken met Jeroen", reageert Ultee. "Hij is een enorm getalenteerde trainer, die weer extra kwaliteiten toevoegt aan de huidige staf. Op deze manier kunnen we nog meer aandacht geven aan de spelers."

Bij VVV betreurt men het vertrekt van Schepens. De Venlose club schrijft op de officiële website dat de trainer vijf jaar een belangrijke rol heeft gespeeld binnen de jeugdopleiding. Sinds het seizoen 2020/21 was hij als assistent-trainer betrokken bij het eerste elftal. 'VVV-Venlo dankt Jeroen voor al zijn inzet in de afgelopen jaren en wenst hem veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging', aldus de club.

Fortuna Sittard handhaafde zich afgelopen seizoen ternauwernood in de Eredivisie door op de vijftiende plaats te eindigen. Op de laatste speeldag speelden de Limburgers zich veilig door met 0-1 te winnen van NEC.

Reacties

gerelateerd