Dit mag Erik ten Hag (ongeveer) uitgeven op de transfermarkt

28 mei 2022, 17:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Er gaat geen dag voorbij of er wordt weer een nieuwe speler in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. Erik ten Hag mag deze zomer als nieuwe manager van de Engelse grootmacht de nodige miljoenen spenderen op de transfermarkt. Volgens The Athletic heeft de 52-jarige Nederlandse trainer een transferbudget van om en nabij de 120 miljoen pond (omgerekend 141 miljoen euro) gekregen.

Daarmee moet hij in samenspraak met onder meer directeur voetbalzaken John Murtough de selectie van Manchester United van een kwaliteitsimpuls voorzien. Er is niet een exacte limiet vastgesteld, maar de 141 miljoen euro is een goede richtlijn van de financiële ruimte van The Red Devils op de transfermarkt. Met dat bedrag kan Ten Hag enkele grote namen naar Manchester United halen. Frenkie de Jong moet een van de versterkingen worden.

De Jong staat heel hoog op het verlanglijstje van Ten Hag, maar voor zijn komst moet meer dan de helft van het transferbudget worden aangeboord. Het zou ertoe kunnen leiden dat Manchester United zijn pijlen op andere spelers richt. Zaterdag werd bekend dat de nieuwe club van Ten Hag zijn oog heeft laten vallen op N'Golo Kanté, die bij Chelsea beschikt over een contract dat nog één jaar doorloopt. Ook Declan Rice van West Ham United is in beeld bij Manchester United.

The Athletic oppert ook Edson Álvarez als mogelijke versterking voor Manchester United. De Mexicaanse middenvelder van Ajax ontpopte zich het afgelopen seizoen tot sterkhouder in het elftal van Ten Hag. Antony en Jurriën Timber zijn in een eerder stadium ook in verband gebracht met een transfer naar Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook nog wat spelers lozen lijkt me, dat geeft misschien nog wat meer ruimte. Maguire heeft een topseizoen gedraaid volgens ten Hag, dus die zal wel flink wat opleveren dan.

Voetbaldier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Natuurlijk is dat veel geld, maar als je bijvoorbeeld Frenkie en Darwin haalt is het geld ook alweer op...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen