Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Forse tegenvaller dreigt voor AZ: "Voortekenen zijn niet gunstig"

Forse tegenvaller dreigt voor AZ: "Voortekenen zijn niet gunstig"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 mei 2022 – AZ moet het zondagmiddag in de finale van de play-offs waarschijnlijk stellen zonder Fredrik Midtsjø. De Noorse middenvelder is niet ongeschonden uit de heenwedstrijd in Arnhem gekomen.

Midtsjø kwam donderdag slechts een kwartier in actie voor AZ. Vroeg in de wedstrijd verliet hij geblesseerd het veld. "We hebben vanochtend een eerste beoordeling gehad en vannacht toen we terugkwamen is er al het een en ander gebeurd. Er is wel wat schade", vertelde trainer Pascal Jansen vrijdag in zijn voorbeschouwing.

Midtsjø heeft vrijdag een MRI-scan gehad. De uitslag daarvan is nog niet bekend, maar Jansen had twee voor de return weinig vertrouwen in een meevaller. "De voortekenen zijn niet gunstig, maar ik heb van de medische staf nog niet gehoord dat ik een rood kruis door zijn naam moet zetten."

AZ kan zondag alle hulp goed gebruiken, want voor eigen publiek met de 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd worden rechtgezet. Naast Midtsjø ontbreken mogelijk ook Owen Wijndal en Yukinari Sugawara tegen Vitesse. "Owen heeft vandaag getraind. We moeten even kijken hoe hij daarop reageert en of dat een vervolg gaat krijgen", aldus Jansen.

Bruno Martins Indi
Jansen reageerde reageerde in zijn voorbeschouwing ook op het nieuws dat Bruno Martins Indi door Louis van Gaal is opgeroepen voor Oranje. "Bruno zocht me op, hij kwam het vertellen. Hij had even daarvoor de bondscoach gesproken. Ik ben apetrots op hem. Vorig seizoen kwam hij bij ons en was het één van zijn doelen om terug te keren bij het Nederlands Elftal. Het is heel mooi voor hem dat dat werkelijkheid is geworden." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd