Van Aanholt laat met emoji's merken wat hij van keuzes Van Gaal vindt

Van Aanholt laat met emoji's merken wat hij van keuzes Van Gaal vindt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 mei 2022 – Patrick van Aanholt heeft een opmerkelijke reactie achtergelaten op een Instagram-post van OnsOranje, het kanaal van de KNVB voor de vertegenwoordigende elftallen. Met drie emoji's laat de 31-jarige speler van Galatasaray duidelijk blijken wat hij vindt van de selectie die bondscoach Louis van Gaal heeft samengesteld voor de komende interlandperiode.

Van Aanholt heeft een reactie met drie keer de Rolling on the Floor Laughing-emoji achtergelaten op de post waarin OnsOranje de definitieve selectie voor de Nations League-wedstrijden van komende maand bekendmaakt. Daarmee lijkt de linkervleugelverdediger te impliceren dat hij de door Van Gaal samengestelde selectie lachwekkend vindt.

Van Aanholt maakte in 2013 zijn debuut voor het Nederlands elftal voor Van Gaal, maar wordt in de derde periode van de bondscoach vooralsnog genegeerd. De nieuwste Oranje-selectie kent met Tyrell Malacia, Nathan Aké en Daley Blind drie spelers die op de linksbackpositie uit de voeten kunnen. Bruno Martins Indi zou daar eventueel ook kunnen spelen.

De verdediger van AZ is een van de grote verrassingen in de Oranje-selectie. Dat Jerdy Schouten (Bologna) en Vincent Janssen (Monterrey) zijn opgeroepen, mag eveneens verrassend worden genoemd. "Dat zijn interessante spelers die ik graag van dichtbij wil meemaken tijdens een trainingskamp, hoewel ik sommigen natuurlijk al ken", gaf Van Gaal aan. "Ik wil wel benadrukken dat iedereen bij ons in beeld blijft. Ook de spelers die nu geen uitnodiging hebben gekregen."

Lees ookForse kritiek op Van Gaal: "Sommige keuzes niet te verklaren"

Reacties

gerelateerd