Tadic vol lof over de Ajax's keuze voor Schreuder: "Beste coaches"

Tadic vol lof over de Ajax's keuze voor Schreuder: "Beste coaches"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 mei 2022 – Ajax-aanvoerder Dusan Tadic is vol lof over de aanstaand coach Alfred Schreuder. De aanvaller werkte eerder bij FC Twente al samen met de nieuwe hoofdtrainer van de Amsterdammers en maakte hem ook mee als assistent in Amsterdam. "Ik ken hem heel goed, want hij was mijn coach bij FC Twente en is samen met Erik ten Hag de beste trainer die ik ooit gehad heb."

Dat vertelt de Serviër op Inside Ajax van Ziggo Sport. "Alfred is een geweldig mens en een geweldige trainer. Heel open en direct. Tactisch is hij ook echt geweldig, dus het is heel goed dat ze hem hebben gehaald", vindt Tadic, die het vertrek van Ten Hag naar Manchester United uiteraard wel erg jammer vond.

"Ja, wij hoorden het als spelersgroep als eerste. Je bent verdrietig, niemand vindt het leuk dat de trainer weggaat, dat is emotioneel. Maar na een paar dagen moet je verder, zo gaat dat nou eenmaal in het voetbal", weet Tadic. "We hebben veel mooie herinneringen, overwinningen en kampioenschappen gehad met Erik. Hij heeft voor altijd een speciale plek in mijn hart en ik wens hem het beste."

Lees ookDick Schreuder ook naar Ajax? "Dat zou ik wel jammer vinden"

In het vraaggesprek werd ook het afgelopen seizoen besproken, waarin er heel veel gebeurde bij Ajax binnen en buiten de lijnen. "Er gebeurde bijna elke dag wel iets, dat was soms best moeilijk", erkende de captain, die benadrukt vooral de focus op het veldspel te willen houden - ook op de moeilijke momenten.

Reacties

gerelateerd