Heracles Almelo heeft beet en doet wederopbouw mét Hoogma

Heracles Almelo heeft beet en doet wederopbouw mét Hoogma

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 mei 2022 – Heracles Almelo gaat de Eerste Divisie proberen te verlaten met Nico-Jan Hoogma (53) als de nieuwe technische man. De huidige bestuurder van de KNVB is de opvolger van de na de degradatie vertrokken directeur technisch zaken Tim Gilissen. Samen met Rob Toussaint vormt Hoogma vanaf het komende seizoen de tweekoppige directie.

Dat meldt Heracles Almelo op het clubkanaal vrijdagmiddag. Hoogma is momenteel nog directeur topvoetbal bij de KNVB, maar daar treedt hij per 1 juni af. "Bij de KNVB heb ik met veel plezier gewerkt aan de nationale teams en daar ben ik de KNVB dankbaar voor. Nu neem ik die kennis en ervaring mee in mijn werkzaamheden binnen de directie van Heracles Almelo, een club waarmee ik me nauw verbonden voel. Daarom heb ik het volste vertrouwen in de hernieuwde samenwerking, met name ook met Rob Toussaint, waarmee ik van 2007 tot 2018 gezamenlijk de directie voerde", blikt Hoogma vooruit op zijn nieuwe job.

"Bovendien kijk ik uit naar de hernieuwde contacten met staf, spelers, collega's, supporters en sponsoren, en verheug ik me erop om met iedereen te kunnen samenwerken aan de spoedige terugkeer van onze club naar de Eredivisie", noemt hij direct de doelstelling die Hoogma zichzelf heeft gesteld.

Lees ookLeegloop bij Heracles begonnen: acht spelers gaan vertrekken

Leegloop Heracles Almelo
Hoogma kan in elk geval aan de bak. Allereerst is het de vraag of de nieuw aangestelde trainer Carlos Vicens wel nog naar Almelo komt, aangezien hij tekende in de Eredivisie, maar de club toch nog degradeerde. Bovendien vertrekken er met onder anderen Adrian Szöke, Elias Oubella, Rohat Agca, Jeremy Cijntje en Alessandro Damen heel veel spelers voor het nieuwe seizoen in de Eerste Divisie.

Reacties

gerelateerd