'Ten Hag blijft in jacht op nieuwelingen United azen op De Jong'

'Ten Hag blijft in jacht op nieuwelingen United azen op De Jong'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 mei 2022 – Erik ten Hag gaat er deze zomer alles aan doen om Frenkie de Jong naar Manchester United te halen. De nieuwe manager van de Engelse topclub wil van de middenvelder zijn eerste aanwinst maken. FC Barcelona zou vanwege de financiële situatie mee willen werken.

Volgens ESPN is er veel belangstelling in De Jong. Toch zou de interesse vanuit Manchester het grootst zijn. Het is geen geheim dat Ten Hag de ex-Ajacied graag naar Old Trafford wil halen. Er zijn echter wel wat struikelblokken. Barcelona wil naar verluidt zo'n negentig miljoen euro zien voor De Jong, die nog een contract tot de zomer van 2026 heeft in het Camp Nou.

Daarnaast heeft de dribbelaar het uitstekend naar zijn zin in Barcelona. Ook trainer Xavi ziet in hem een belangrijke speler binnen zijn ploeg. Een nadeel voor Ten Hag is dat United komend seizoen slechts in de Europa League speelt. De Jong wil namelijk graag actief zijn in de Champions League. Barcelona plaatste zich als nummer twee van La Liga wel voor dat hoofdtoernooi.

Toch zal Ten Hag alles op alles zetten om De Jong te verleiden tot de stap naar de Premier League. Inmiddels heeft voorzitter Joan Laporta aangegeven er juist weer alles aan te willen doen om De Jong in Barcelona te houden. De rechtspoot heeft net zijn derde seizoen bij de Catalanen achter de rug. Tot op heden staat de teller wat prijzen betreft op een Copa del Rey.

Reacties

gerelateerd