Waterreus tipt PSV: "Dan is Bijlow misschien wel de beste optie"

27 mei 2022, 11:50

Justin Bijlow in het shirt van PSV? Als het aan Ronald Wattereus ligt, is dat een serieuze optie voor de Eindhovenaren. Bij PSV was er afgelopen seizoen veel discussie over Joël Drommel en Yvon Mvogo. Bijlow zou dat probleem volgens Waterreus deze zomer kunnen oplossen.

In de Skiete Willy Podcast van Voetbal International gaat de oud-doelman van PSV in op de keeperskwestie binnen de club. "Als je het hebt over ambitie, dan is Bijlow misschien wel de beste optie. De beste optie moet je altijd nagaan. Ik zeg niet dat PSV dit ook de beste optie vindt, dat is een andere discussie. De fysieke staat kan nog wel een dingetje zijn, maar dat is bij Jasper Cillessen ook zo."

Tijdens het afgelopen seizoen begon Drommel als eerste doelman. Uiteindelijk verloor hij zijn basisplaats na een aantal mindere wedstrijden aan Mvogo. "De eerste drie keepers moeten allemaal kunnen spelen. Dus de derde keeper moet ook nog iemand zijn die ieder moment inzetbaar is. Maar wat Roger Schmidt dit seizoen met Mvogo en Drommel heeft gedaan, dat kan echt niet. Dat is hem echt kwalijk te nemen", vindt Waterreus.

Mvogo is inmiddels teruggekeerd naar RB Leipzig en dus zal PSV deze zomer de markt op gaan in de zoektocht naar een nieuwe keeper. De naam van Cillessen gaat al een tijdje rond in het Philips Stadion. Hij ligt nog tot medio 2023 vast bij Valencia. Donderdag werd ook Hugo Souza genoemd in Eindhoven. Hij zou volgens Braziliaanse media op het lijstje van PSV staan. Souza speelt momenteel bij Flamengo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

WHAHAHA Alsof bijlow naar psv zou gaan.Als die gaat, dan gaat hij naar het buitenland ,dat is zeker!.

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waterreus heeft weer aandacht nodig . Bijlow gaat alleen (als hij gaat) naar het buitenland

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen