Amateurduel van Sneijder's DHSC loopt uit de hand: vijf keer rood

27 mei 2022, 10:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De wedstrijd tussen hoofdklassers DUNO en DHSC is op Hemelvaartsdag volledig uit de hand gelopen. De ploeg uit Doorwerth versloeg het DHSC van assistent-coach Wesley Sneijder met 2-1, nadat er vijf keer rood was getrokken.

Mounir El Hamdaoui was een van de spelers die een rode prent kreeg. De voormalig spits van onder meer Ajax en Tottenham Hotspur moest al voor rust gaan douchen, net als twee spelers van DUNO. DHSC slikte opnieuw een zure nederlaag en moet serieus vrezen voor degradatie uit de hoofdklasse. Voorafgaand aan het seizoen hoopten de rijke Utrechters nog bovenin mee te kunnen doen.

In totaal werd er vijf keer rood getrokken. "En daar had Sneijder vanaf de bank met zijn constante gepraat tegen scheids- en grensrechter een flink aandeel in", aldus DUNO-trainer Gerrit-Jan Barten in gesprek met De Gelderlander. "Die zat er de hele tijd bovenop: heb je dat gezien?, riep hij tegen de grens bij onze eerste rode kaart. Natuurlijk zegt zo'n vent 'ja' tegen de recordinternational."

Sneijder vervult een rol als assistent bij de Utrechtse hoofdklasser. De voormalig topmiddenvelder kwam eerder dit seizoen al onder vuur te liggen nadat hij een scheidsrechter uitschold voor 'paardenlul'. Dat kwam hem op vier wedstrijden schorsing te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

debolle1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gelul...was niks aan de hand Leuke wedstrijd van beide kanten...mag heus wel pit in zitten in zulke wedstrijden...niet altijd negatief zijn tegen de mooiste club DHSC

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen