Flemming durft 'alles onder PSV en Ajax' aan en reageert op Feyenoord

Flemming durft 'alles onder PSV en Ajax' aan en reageert op Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 mei 2022 – Zian Flemming hoopt zijn uitstekende seizoen komende zomer te bekronen met een fraaie transfer. De middenvelder wordt al langer begeerd door clubs uit het buitenland, maar ook bij diverse Nederlandse clubs is zijn naam gevallen. Flemming denkt dat hij bij de meeste clubs van meerwaarde kan zijn.

Onlangs opperde Theo Janssen bij Studio Voetbal dat Flemming een aanwinst zou zijn voor Feyenoord. "Het lijkt me gaaf om onderdeel te zijn van een team dat zo goed en attractief voetbalt. De rol die Guus Til nu heeft, past mij ook. Maar ik heb niks gehoord vanuit Feyenoord. Een club als AZ is ook interessant", reageert de middenvelder bij Voetbal International.

Flemming ziet een stap hogerop in Nederland wel zitten. "Ajax en PSV zullen zich vast niet voor me melden, die zijn echt op Champions League-niveau gericht. Maar alles onder die twee clubs durf ik sowieso aan. Hoe ver ik kan komen, vind ik moeilijk te zeggen. Maar ik weet wel zeker dat ik alles uit mijn mogelijkheden wil halen. Daarom wil ik ook blijven werken met mijn eigen team."

De middenvelder was dit seizoen van onschatbare waarde bij Fortuna Sittard, dat dankzij de 23-jarige ex-Ajacied in de Eredivisie bleef. In 28 competitiewedstrijden was hij goed voor twaalf treffers en vier assists.

Reacties

gerelateerd