"Zlatan Ibrahimovic is niet van plan om te stoppen deze zomer"

27 mei 2022, 09:55

Paolo Maldini gaat ervan uit dat AC Milan ook komend seizoen over Zlatan Ibrahimovic kan beschikken. De veertigjarige Zweed is na de gewonnen landstitel met Milan geopereerd aan zijn knie, waardoor hij zeven maanden uit de roulatie is. Dat betekent echter geen voetbalpensioen voor de spits.

Dat bevestigt Maldini aan La Gazzetta Dello Sport. "Wat ik ervan begrijp, is zijn plan om door te gaan. Hij is niet van plan om te stoppen deze zomer. Ik heb hem afgelopen maandag gesproken en we gaan binnenkort met elkaar om tafel. Ik zie geen problemen om een akkoord te bereiken over een nieuwe verbintenis. Het is voor hem moeilijk dat hij weinig kon spelen door blessures, maar we gaan zien wat er de komende weken gaat gebeuren."

Ibrahimovic, die terugkeerde naar Milan om de landstitel te veroveren, beschikt over een aflopend contract. De veertigjarige spits zal vanwege zijn operatie pas in het nieuwe kalenderjaar weer in actie kunnen komen. "We zullen alles doen wat goed voor hem is, maar ook wat juist is voor AC Milan", aldus Maldini.

De Zweedse vedette kwam dit seizoen 23 Serie A-wedstrijden in actie. Daarin was de spits goed voor acht doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen