'Sadio Mané wil na Champions League-finale naar Bundesliga'

27 mei 2022, 09:26

Sadio Mané heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Liverpool. De Senegalese steraanvaller heeft nog een contract voor één seizoen bij The Reds, maar lijkt niet van plan om dat te verlengen. Liverpool lijkt daardoor komende zomer mee te werken aan een vertrek van de aanvaller.

Dat meldt BILD daags voor de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid. Mané wil de bokaal veroveren en daarna vertrekken naar Bayern München. Die club is zeer gecharmeerd van de aanvaller en bereid dertig miljoen euro neer te tellen voor zijn komst. Het is niet bekend of Liverpool met dat transferbod akkoord gaat en de aanvaller laat vertrekken.

Mané, die tijdens de persconferentie niet wilde ingaan op een aanstaand vertrek, is toe aan een nieuw avontuur en wil dolgraag aan de slag in de Bundesliga. In het verleden speelde de aanvaller voor FC Metz, RB Salzburg en Southampton, dat hem in 2016 voor miljoenen verkocht aan Liverpool. Daar is hij uitgegroeid tot een van de beste spelers ter wereld.

Dit seizoen is Mané weer op dreef. In de Premier League stokte zijn productie op zestien treffers, in de Champions League was hij vijf keer trefzeker. Met Liverpool eindigde de buitenspeler op de tweede plaats in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prima speler hoor. Maar speelt dit seizoen echt een stuk minder dan normaal

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen