Alle ogen in Parijs zijn gericht op Real Madrid-spits Benzema

28 mei 2022, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 28 mei.

Specials

Transferweekje

De transfermarkt is weliswaar nog gesloten, maar de zomer vol overgangen komt eraan en dus nemen de geruchten in de wandelgangen ook weer toe. Wat staat ons de zomerse transferperiode te wachten? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland. 

Wedstrijden

Liverpool - Real Madrid (21.00 uur)

Liverpool krijgt de uitgelezen kans om revanche te nemen na de verloren finale tegen Real Madrid in 2018. Daarvoor dienen de Engelsen in de Champions League-finale vooral Karim Benzema te beteugelen: de Fransman is in weergaloze vorm en wil zijn ploeg na vier seizoenen in eigen land weer een Europese hoofdprijs bezorgen. Aan Virgil van Dijk de taak om de topspits te bedwingen en met zijn ploeg de derde prijs van het seizoen te veroveren.

Voetbal op tv

17.00 uur: Mansfield Town - Port Vale, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de League 2

21.00 uur: Liverpool - Real Madrid, RTL 7, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen