Leegloop bij Heracles begonnen: acht spelers gaan vertrekken

26 mei 2022, 23:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo neemt deze zomer afscheid van een groot aantal spelers. De Heraclieden namen vorige week op pijnlijke wijze afscheid van de Eredivisie en zullen moeten bouwen aan een nieuwe ploeg. Dat gaat in ieder geval gebeuren zonder onder meer Mats Knoester.

Eerder vandaag werd namelijk al bekend dat de centrumverdediger transfervrij de overstap maakt naar Ferencvárosi TC. In plaats van een avontuur in de Keuken Kampioen Divisie gaat Knoester met de Hongaarse topclub proberen het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken. Janis Blaswich maakt op zijn beurt de eerder aangekondigde stap naar RB Leizpig.

Naast Knoester en Blaswich gaat men Kaj Sierhuis ook niet terugzien op Erve Asito. Hij werd gehuurd van Stade Reims en keert terug naar Frankrijk. Daarnaast neemt Heracles ook afscheid van Adrian Szöke, Elias Oubella, Rohat Agca, Jeremy Cijntje en Alessandro Damen. Cijntje werd dit seizoen verhuurd aan FC Den Bosch, Damen speelde tijdelijk bij ADO Den Haag.

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Samuel Armenteros en Ismail Azzaoui ligt. De contracten van beide spelers lopen af, maar Heracles is nog met ze in gesprek over een langer verblijf. Armenteros (31) is bezig aan zijn derde periode bij de club. Azzaoui (24) heeft zijn tweede seizoen in Almelo er net op zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

SalaLALA
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zijn reserve spelers

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen