Tottenham krijgt dankzij Bergwijn leuke prijs in Premier League

Tottenham krijgt dankzij Bergwijn leuke prijs in Premier League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 mei 2022 – Tottenham Hotspur heeft in Engeland beslag gelegd op een bijzondere prijs. De grootmacht uit Londen heeft namelijk de strijd om de mooiste comeback van het afgelopen seizoen gewonnen. Daar was eerder dit voetbaljaar een grote hoofdrol voor Oranje-international Steven Bergwijn.

Een paar dagen geleden kwam er een fraai einde aan het seizoen in de Premier League. Donderdag was het tijd om verschillende prijzen weg te geven. De mooiste comeback is dus op naam van Tottenham gekomen. In januari speelde de ploeg van manager Antonio Conte een uitwedstrijd tegen Leicester City. Na een ongekende slotfase gingen de drie punten mee naar Londen.

In de vierde minuut van de blessuretijd stond Leicester echter nog op een 2-1 voorsprong. Bergwijn stak door als invaller nog een stokje voor. De aanvaller knalde in extremis de gelijkmaker achter Kasper Schmeichel en daar leek het bij te blijven. Kort na de aftrap van Leicester sloeg Bergwijn nog een keer toe. Dat zorgde voor groot feest aan de kant van The Spurs.

Tottenham eindigde het seizoen mede door de driepunter tegen Leicester op de vierde plek. Daarom zien we de manschappen van Conte komend voetbaljaar in de groepsfase van de Champions League. Het is zeer de vraag of Bergwijn daar nog bij zal zijn. Hij is geen vaste waarde onder Conte en staat al maanden op het verlanglijstje van Ajax.

Reacties

gerelateerd