'Onana krijgt goed nieuws over concurrentiestrijd met Handanovic'

26 mei 2022, 18:35

André Onana lijkt zich te kunnen opmaken voor de nodige speeltijd in het shirt van Internazionale. De doelman uit Kameroen laat Ajax deze zomer achter zich voor een avontuur in de Serie A. Trainer Simone Inzaghi heeft namelijk een bijzondere constructie in gedachten.

Volgens het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport gaat Inzaghi geen eerste doelman aanwijzen. De hoofdtrainer van Internazionale wil gaan werken met een soortgelijke constructie als bij Paris Saint-Germain. Daar spelen Keylor Navas en Gianluigi Donnarumma om beurten hun wedstrijden. Datzelfde lijkt dus te gaan gebeuren met Onana en Samir Handanovic.

Er moeten eerst echter nog wat contracten worden ondertekend in Milaan. Onana is namelijk nog altijd niet officieel gepresenteerd als aanwinst, terwijl Handanovic zijn aflopende verbintenis nog steeds niet heeft verlengd. Dat lijkt overigens slechts een kwestie van tijd te zijn. Handanovic is al tien seizoenen lang de eerste doelman van de grootmacht uit Milaan.

Onana (26) zal dus aan de bak moeten in het Stadio Giuseppe Meazza, waar hij na zeven jaar bij Ajax aan een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan begint. De goalie uit Kameroen werd met de Amsterdammers drie keer landskampioen, pakte tweemaal de KNVB Beker en legde een keer beslag op de Johan Cruijff Schaal. Eerder speelde hij in de jeugd van FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen