Ten Hag kan koffer pakken: wereldreis United in voorbereiding

26 mei 2022, 16:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United heeft de plannen wat de voorbereiding op het nieuwe seizoen betreft naar buiten gebracht. De grootmacht uit Engeland is daarin op drie verschillende continenten te bewonderen. Voor de nieuwe manager Erik ten Hag wacht dus meteen een fraaie trip.

United opent de voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar in Thailand. Daar staat op dinsdag 12 juli een mooie wedstrijd op het programma in het Rajamangala Stadin in Bangkok. Ten Hag kruist op Thaise bodem de degens met Liverpool, dat het seizoen in de Premier League besloot op de tweede plek. Na de wedstrijd vliegen The Red Devils door naar Australië.

Op vrijdag 15 juli staat in Melbourne namelijk een wedstrijd tegen Melbourne Victory op het programma. Vijf dagen later is de ploeg van Ten Hag opnieuw in die stad te bewonderen. Op dinsdag 19 juli is competitiegenoot Crystal Palace de tegenstander. Vervolgens volgt op zaterdag 23 juli in Perth nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Aston Villa.

Lees ook: Directeur Manchester United legt uit hoe Ten Hag hem overtuigde

Na dat treffen gaat de reis voor Ten Hag weer terug naar Europa, maar Manchester is niet meteen de bestemming. Eerst landt het vliegtuig met de selectie namelijk nog in Noorwegen. In Oslo staat in het Ullevaal Stadion namelijk een kraker tegen Atlético Madrid op het programma. Die topper staat op het programma voor zaterdag 30 juli.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen