Ibrahimovic speelde afgelopen zes maanden zonder kruisband

Ibrahimovic speelde afgelopen zes maanden zonder kruisband

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 mei 2022 – Zlatan Ibrahimovic heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor AC Milan gespeeld. De Zweedse spits is geopereerd aan zijn knie en staat zeven à acht maanden aan de kant. Het mag een klein wonder heten dat Ibrahimovic het seizoen überhaupt heeft kunnen afmaken, want hij heeft een half jaar zonder kruisband in zijn linkerknie gespeeld.

Ibrahimovic schrijft op zijn social media-kanalen dat hij zes maanden met een opgezwollen knie heeft rondgelopen en slechts tien keer kon deelnemen aan de groepstraining bij AC Milan. De aanvaller kreeg in totaal twintig injecties, slikte elke dag pijnstillers en moest iedere week vocht uit zijn knie laten wegnemen. Ook sliep hij nauwelijks en had hij binnen en buiten de lijnen meer pijn dan ooit tevoren.

'Ik maakte van iets onmogelijks iets mogelijks. Ik had maar één doel in mijn hoofd: mijn teamgenoten en trainen kampioenen van Italië te maken, omdat ik ze een belofte had gedaan. Vandaag heb ik een nieuwe kruisband en weer een prijs', aldus Ibrahimovic, die zondag met AC Milan de Scudetto won.

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen van de knie-operatie voor de carrière van Ibrahimovic zijn. De aanvaller, die inmiddels aardig op leeftijd is, kan op z'n vroegst in het tweede deel van het nieuwe seizoen weer in actie komen. Zijn contract in Milaan loopt binnenkort af.

Lees ookSpeech van Zlatan Ibrahimovic na behalen titel gaat viraal

Reacties

gerelateerd