Directeur Manchester United legt uit hoe Ten Hag hem overtuigde

Directeur Manchester United legt uit hoe Ten Hag hem overtuigde

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 mei 2022 – John Murtough heeft een inkijkje gegeven in de besluitvorming van Manchester United om Erik ten Hag aan te stellen als nieuwe manager. Meerdere trainers waren in beeld bij de Engelse topclub, maar volgens de directeur voetbalzaken stak de 52-jarige Ten Hag er bovenuit.

Ten Hag heeft tijdens de gesprekken met Manchester United zijn langetermijnvisie om een 'succesvol en opwindend' team op te bouwen uiteengezet. In de zoektocht naar een nieuwe trainer kwam men er bij de Engelse club achter dat Ten Hag de persoon is 'die het nauwst aansluit bij de identiteit en doelstellingen van Manchester United', zoals aanvallend voetbal spelen en het ontwikkelen van jonge spelers.

"Hij toonde passie, energie en enthousiasme voor de uitdaging", vertelde Murtough tijdens een bijeenkomst van het Fans' Forum, die plaatsvond voor de officiële presentatie van Ten Hag. Daar vertelde Murtough dat de Ajax-trainer een 'bewezen winnaar' is, maar benadrukte hij ook dat de supporters geduld met hem moeten hebben. De club wil Ten Hag de tijd geven om een succesvol team te bouwen.

De verwachting is dat de selectie van United deze zomer flink wordt gerenoveerd. Van een hoop spelers, onder wie Paul Pogba, wordt afscheid genomen. Er zijn nog geen versterkingen gepresenteerd, maar er worden wel diverse spelers in verband gebracht met The Red Devils. Onder meer Frenkie de Jong en Jurriën Timber zijn de laatste tijd gelinkt aan een overgang naar Old Trafford.

Reacties

gerelateerd