'Clubleiding Paris Saint-Germain hoopt dat Xavi Simons Mbappé volgt'

'Clubleiding Paris Saint-Germain hoopt dat Xavi Simons Mbappé volgt'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 mei 2022 – Paris Saint-Germain verlengde recentelijk het contract van superster Kylian Mbappé, maar als het aan de clubleiding ligt, dan tekent ook Xavi Simons (19) snel bij. De Fransen zijn al maandenlang bezig met diens aflopende contract en hebben nog altijd goede hoop die te verlengen.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano woensdag althans. Volgens de journalist is PSG al maandenlang bezig om de aflopende verbintenis te verlengen en is het plan van de Franse topclub nog altijd niet veranderd. Simons heeft echter nog altijd geen beslissing genomen over zijn nabije toekomst.

Simons speelde ondanks de enorme concurrentie bij Paris Saint-Germain dit seizoen elf wedstrijden in het eerste team van PSG, waarin hij één assist noteerde. In het overgrote deel van die optredens was hij echter invaller. Hoewel Ángel Di Maria na dit seizoen vertrekt, lijkt de concurrentie met in elk geval Mbappé en vermoedelijk ook gewoon Neymar en Lionel Messi wel heel groot in Parijs. 

Lees ook'PSG wil Simons behouden, maar moet vrezen voor concurrentie'

Interesse Xavi Simons
De laatste maanden werd de jonge Nederlander aan meerdere grote clubs gelinkt. FC Barcelona zou nog altijd sluimerend in de markt zijn Simons terug te halen, terwijl ook Bayer Leverkusen, waar landgenoten Jeremie Frimpong, Timothy Fosu-Mensah, Daley Sinkgraven en Mitchel Bakker al onder contract staan, en het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst belangstelling hebben getoond.

Reacties

gerelateerd